Seavälisfilee lõigud kartulite ja porganditega küpsetuskarbis sobib hästi fenkoli-rukolasalatiga.
Kogus: neljale
Koostisosad
1 tk Fenkol ehk apteegitill
1 suur peotäis Rukola
1 tk Punane sibul
1 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
3 sl Oliiviõli (külmpressitud)
Sool
Must pipar
2 sl Seesamiseemned
Valmistamine
1. Koori fenkol ning lõika õhukesteks sektoriteks. Viiluta õhukeselt sibul, sega fenkoli ja rukolaga.
2. Kastmeks vala sidrunist pressitud mahl ja oliiviõli kaanega purki, lisa soola-pipart ja loksuta segi. Vahetult enne serveerimist nirista salat kastmega üle, sega kergelt läbi ja puista üle seesamiseemnetega. Paku kohe ahjukuuma liharoa kõrvale.
Kommentaarid (0)