Eesti köök

Tädi Asta singi ja musta ploomi salat 

Kersti Rea, 30. detsember 2013, 04:05
Singi ja musta ploomi salat Jüri Seljamaa

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 1 tund külmikus

Koostisosad
250 g Kartul (keedetud)
200 g Hapukurk või värske kurk
200 g Sink
150 g Must ploom
250 g Hapukoor
Sool
Suhkur
Sinep
Petersell (hakitud lehed)

Valmistamine

Haki kartulid, kurgid, sink ja ploomid hästi väikesteks kuubikuteks. Maitsesta hapukoor soola, suhkru, sinepi

ja peterselliga ning sega salatiga. Hoia enne serveerimist veidi aega külmikus.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee