Linnuliha retseptid

Sinepine hanefilee 

Angelica Udeküll, 9. detsember 2013, 02:15
Sinepine hanefileeFoto: Daisy Lapprad

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
AHJULIHA
500 g Hane rinnafilee
1 sl Dijoni sinep
1 sl Sidrunimahl
1 küüs Küüslauk
Sool
Must pipar
SALAT
0.5 tk Pomel
0.5 tk Granaatõun
1 tk Punane sibul (väike)
petersell

Valmistamine

1. Aseta hanefilee rasvasema poolega pannile ja pruunista mõlemalt poolt.

2. Haki küüslauk peeneks ja sega sidrunimahla, sinepi ja maitseainetega.

3. Määri pruunistatud filee kastmega korralikult kokku.

4. Aseta filee ahjuvormiga 50 minutiks 175kraadisesse ahju.

5. Salatiks puhasta pomelo, haki sibul ja petersell ning eralda granaatõunal seemned.

6. Sega kõik komponendid läbi.

7. Kui hani on valmis, lase sel kümme minutit seista ja lõika õhukesed viilud.

8. Serveeri värske salatiga.

HEA TEADA!

* Kata ahjuvorm fooliumiga, et liha ära ei kuivaks/kõrbeks.

* Kui soovid kõrvale serveerida kastet, siis hanega sobib hästi kokku apelsini ja musta sõstra maitse.