Linnuliha retseptid

Kalkunihautis seentega 

Angelica Udeküll, 9. detsember 2013, 03:10
KalkunihautisFoto: Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
300 g Kalkuni kintsuliha
100 g Austerservikud
2 sl Õli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 oks Rosmariin
1 dl Valge kuiv vein
2 dl Rõõsk koor
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
1 sl Sojakaste, vajadusel gluteenivaba

Valmistamine

1. Puhasta liha kelmetest ja lõika ribadeks.

2. Haki sibul ja küüslauk ning seened.

3. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. Maitsesta soola ja pipraga.

4. Lisa pannile sibul, küüslauk ja rosmariin ning pruunista kergelt.

5. Pigista juurde sidrunimahl.

6. Lisa hakitud seened ja prae kergelt läbi.

7. Lisa vein, lase sel veidi vähemaks keeda ning vala seejärel hautisesse ka rõõsk koor.

8. Lase haududa ja viimasena maitsesta sojakastmega.

HEA TEADA!

* Serveeri rooga riisi või kuskussiga.

* Ole sojakastmega ettevaatlik, et hautis liiga soolaseks ei muutuks. Kui see siiski juhtub, mahenda kastet rõõsa koorega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee