Kitsejuustu-pohlasaiad
Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
5 viilu Ciabatta
120 g Kitsejuust
Oliiviõli
2 sl Pohlamoos või pohlasalat
1 sl Harilik sarapuupähkel (hakitud)
2 sl Mesi
2 sl Granaatõunaseemned
Värske tüümian
Must pipar
Valmistamine
1. Rösti hakitud pähkleid kuumal kuival pannil paar minutit. Määri saiaviiludele õige vähe oliiviõli.
2. Lõika kitsejuust 10 viiluks. Jaota saiadele ja tilguta juustule mõned tilgad oliiviõli. Küpseta 200kraadises
ahjus umbes 7 minutit, kuni sai on krõbe ja juust veidi sulanud. Võta ahjust välja.
3. Tõsta saiadele törtsudena pohlamoosi. Raputa peale röstitud pähklid ja nirista mett. Jahvata saiadele veskist musta pipart. Kaunista granaatõunaseemnete ja tüümianioksakestega.
Kommentaarid (0)