Punapeedisalat granaatõunaseemnetega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
500 g Keedetud peet
1 tk Granaatõun
1 tk Punane sibul (väike)
1 dl Lehtpetersell (hakitud)
KASTE
0.25 dl Oliiviõli
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Koori peedid ja lõika väikesteks kuubikuteks.
2. Poolita granaatõun ja eralda seemned üksteisest.
3. Koori ja haki punane sibul.
4. Sega omavahel peet, sibul, petersell ja enamik granaatõunaseemnetest.
5. Pane väiksesse klaaspurki oliiviõli ja sidrunist pressitud mahl, lisa soola-pipart. Vala kaste peedisalatile ja sega kergelt läbi. Puista peale ülejäänud granaatõunaseemned.
Kommentaarid (0)