Kiudainerikkad toidud

Punapeedisalat granaatõunaseemnetega 

Lia Virkus, 9. detsember 2013, 02:23
Peedisalat granaatõunaseemnetegaFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Keedetud peet
1 tk Granaatõun
1 tk Punane sibul (väike)
1 dl Lehtpetersell (hakitud)
KASTE
0.25 dl Oliiviõli
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Koori peedid ja lõika väikesteks kuubikuteks.

2. Poolita granaatõun ja eralda seemned üksteisest.

3. Koori ja haki punane sibul.

4. Sega omavahel peet, sibul, petersell ja enamik granaatõunaseemnetest.

5. Pane väiksesse klaaspurki oliiviõli ja sidrunist pressitud mahl, lisa soola-pipart. Vala kaste peedisalatile ja sega kergelt läbi. Puista peale ülejäänud granaatõunaseemned.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee