Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 sl Või
1 tk Väike sibul
2 küünt Küüslauk
3 tk Tomat
60 g Fenkol ehk apteegitill
150 g Kanaliha (keedetud)
4 dl Kanapuljong
0.5 dl Riis
Sool
Must pipar
Loorber
Suhkur
Valmistamine
1. Pane riis keema.
2. Samal ajal haki sibul, küüslauk, fenkol ja tomat.
3. Sulata eraldi potis või ja kuumuta selles hakitud köögiviljad, v.a tomatid.
4. Lisa hakitud tomatid ja kuumuta läbi.
5. Vala juurde puljong ja lase supipõhjal keema tõusta.
6. Maitsesta leem soola ja pipraga ning lisa ka natuke suhkrut.
7. Haki keedukana, lisa koos keedetud riisiga supi hulka ja lase supil veelkord keema tõusta.
8. Serveerides lisa maitserohelist, näiteks hakitud basiilikut.
HEA TEADA!
* Värsked tomatid saad asendada ka tomatikonserviga, aga eelista tükeldatud tomateid omas mahlas, mitte tomatipüreed.
* Supile võid lisada ka rohelisi oliive.
* Riis võid asendada hoopis nuudlitega või siis üldse mitte kumbagi lisada.
Kommentaarid (0)