Kalatoitude retseptid

Kilu-rukkileivapallid 

Pille Enden, 20. november 2013, 13:49
Kilu-rukkileivapallid Jaan Heinmaa
Suutäis soolast kulub alati ära ja võib külmkapis varuks olla. Ka külmlauale on selline amps igati sobiv. Kogus 20 kuni 24 tükki.

Koostisosad
125 g Rukkileib
160 g Vürtsikilu filee
2 tk Muna (keedetud)
0.5 dl Hapukoor
50 g Maitsestamata toorjuust
Murulauk
Riivleib (soovi korral)

Valmistamine

1. Lõika leivalt koorik ja peenesta sisu.

2. Haki kilufi leed peeneks, lisa leivapurule koos hakitud munadega.

3. Hõõru hapukoor ja toorjuust ühtlaseks. Hõõru koos hakitud murulauguga leivasegu hulka.

4. Veereta segust pallikesed ja pane vähemalt tunniks külmkappi. Soovi korral veereta pallikesi enne külmkappi panekut riivleivas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee