Õlles hautatud karrine hakkliha-kapsahautis
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Kodune hakkliha
1 sl Õli
2 tl Karri
300 g Värske peakapsas
1 tk Sibul
1 tk Porgand
1 tk Õun
33 cl Õlu
2 sl Vasikafond
2 sl Jaapani sojakaste
1 dl Vesi
Sool
Must pipar
Cayenne´i pipar
Hapukoor 30%
Valmistamine
1. Keeda kartulid või speltatangud pehmeks.
2. Samal ajal pruunista hakkliha suurel sügaval pannil õlis. Lisa karri, peenteks ribadeks lõigatud kapsas, sibul
ja õun ning kuumuta mõned minutid segades. Lisa ka peenteks ribadeks lõigatud porgand, õlu, sojakaste, fond, näpuotsaga Cayenne'i pipart ja vesi.
3. Lase tasasel tulel podiseda 15–20 minutit, kuni kapsas on pehme. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri
paksu hapukoorega.
Kommentaarid (0)