Eesti köök

Sealiharullid mädarõikaga 

Kaie Mei, 11. november 2013, 00:32
Sealiharullid Artur Sadovski
Uuendatud versioon imeheast kooslusest sealiha-mädarõigasõun. Toiteväärtust aitab tõsta rulli sisse peidetud mädarõikaleht.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g Sealiha (kaelakarbonaad)
Sool
Must pipar
4 tl Mädarõigas (värskelt riivitud või marineeritud)
4 riba Mädarõikaleht
6 tk Hapu õun
2 dl Rõõsk koor

Valmistamine

1. Vasarda lihalõigud ligi 0,5 cm paksuseks, maitsesta soola ja pipraga. Aseta lõikelauale, puista peale mädarõigast ning kata mädarõikalehega. Keera tihedalt rulli ning toeta lihatükki lagunemise vältimiseks naturaalse niidiga.

2. Pruunista rullid pannil ning aseta siis koos õunasektoritega ahjuvormi. Vala peale rõõsk koor ning küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Sobib imehästi keedukartulite või kartulipudruga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee