Lollikindel rullbiskviitFoto: Meeli Küttim
Kiudainerikkad toidud
6. november 2013, 14:20

Lollikindel rullbiskviit

Mõnusalt kreemise ja hapumagusa maitsega täidis teeb rullbiskviidist õige asja.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min
+ biskviidi jahtumise aeg

Koostisosad
TAINAS
4 tk Muna (suur)
100 g Suhkur
1 dl Nisujahu
1 dl Kartulijahu
1 tl Küpsetuspulber
IMMUTAMISEKS
Piim või mahl
TÄIDIS
2 dl Rõõsk koor 35%
250 g Karamellimaitseline toorjuust
250 g Karusmarjamoos

Valmistamine

1. Vahusta munad suhkruga ja sega kuivained sinna sisse. Pane tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta umbes 7 minutit 225-kraadises ahjus.

2. Jahuta biskviit, paberit ära veel eemalda. Immuta jahtunud biskviiti pealt piima või mingi mahlaga – siis saab kiiremini valmis. Kata biskviit täidisega ja keera küpsetuspaberi abil ja samas seda ettevaatlikult biskviidi küljest eemaldades rulli. Lase enne serveerimist pisut seista, et täidis jõuaks imbuda.