Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
150 g Munanuudlid
400 g Veisehakkliha
1 sl Õli
1 tl Basiilik (kuivatatud)
4 dl Bolognese pannikaste
2 küünt Küüslauk
1 tk Sibul (suur)
200 g Riivjuust
0.5 dl Parmesan (värskelt riivitud) v. muu kõva juust
350 g Suvikõrvits
Valmistamine
1. Lõika suvikõrvitsast 6–8 õhukest viilu kaunistuseks ja jäta ootele.
2. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, nõruta. Pruunista hakitud sibul ja küüslauk pannil õlis, lisa juurde hakkliha ja pruunista. Lisa ka väikesteks kuubikuteks tükeldatud ülejäänud suvikõrvits, kuumuta veel mõni minut.
3. Sega hulka Bolognese kaste ja basiilik, kuumuta keemiseni. Vähenda pliidi kuumust ja hauta 5 minutit. Lisa nuudlid ja riivitud juust, sega ja kalla ahjuvormi. Kaunista pannil pruunistatud suvikõrvitsaviiludega.
4. Puista üle riivitud Parmesaniga ja küpseta 190 kraadi juures 20–30 minutit.
Kommentaarid (0)