Lihatoidu retseptid

Hakkliha-nuudlivorm 

Lia Virkus, 10. november 2013, 23:57
Hakkliha-nuudlivormFoto: Jaan Heinmaa
Lihtsalt valmiv vormiroog, mida võid munanuudlite asemel teha ka muude pastatoodetega. Meeldib ka lastele!

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
150 g Munanuudlid
400 g Veisehakkliha
1 sl Õli
1 tl Basiilik (kuivatatud)
4 dl Bolognese pannikaste
2 küünt Küüslauk
1 tk Sibul (suur)
200 g Riivjuust
0.5 dl Parmesan (värskelt riivitud) v. muu kõva juust
350 g Suvikõrvits

Valmistamine

1. Lõika suvikõrvitsast 6–8 õhukest viilu kaunistuseks ja jäta ootele.

2. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, nõruta. Pruunista hakitud sibul ja küüslauk pannil õlis, lisa juurde hakkliha ja pruunista. Lisa ka väikesteks kuubikuteks tükeldatud ülejäänud suvikõrvits, kuumuta veel mõni minut.

3. Sega hulka Bolognese kaste ja basiilik, kuumuta keemiseni. Vähenda pliidi kuumust ja hauta 5 minutit. Lisa nuudlid ja riivitud juust, sega ja kalla ahjuvormi. Kaunista pannil pruunistatud suvikõrvitsaviiludega.

4. Puista üle riivitud Parmesaniga ja küpseta 190 kraadi juures 20–30 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee