Kiudainerikkad toidud

Mozzarella-salat tomati ja kuuma kastmega 

Kaie Mei, 2. oktoober 2013, 10:43
Mozzarella-salat tomati ja kuuma kastmega Artur Sadovski
Talve hakul tasub vana hea klassik salata caprese teha tummisem. Sellest retseptist leiab ka koriandriseemned, mis teevad tulemuse mõnusalt aroomiküllaseks.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Punane sibul
1 tk Varsseller
1 küüs Küüslauk
0.5 dl Oliiviõli
3 tk Tomat
1 tl Koriandriseemned
Sool
Must pipar
Sidrunikoor ja mahl
2 tk Lihatomat (suur)
150 g Mozzarella
1 peotäis Basiilik (värske)

Valmistamine

1. Haki sibul, seller ja küüslauk väikesteks kuubikuteks. Kuumuta õlis pehmenemiseni, samal ajal koori tomatid ja haki väiksemaks. Lisa need pannile koos koriandriseemnete, soola ja pipraga ning kuumuta kuni tomatite lagunemiseni. Maitsesta täiendavalt riivitud sidrunikoore ja -mahlaga.

2. Säti lihatomati viilud vaheldumisi rebitud mozzarella’ga taldrikule, maitsesta vähese soola ja musta pipraga, puista peale basiilikulehed ja siis kuum tomatikaste. Serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee