Kiudainerikkad toidud

Suvikõrvitsa-parmesanikeeksid 

Kaie Mei, 2. oktoober 2013, 10:27
Suvikõrvitsa-parmesanikeeksidFoto: Artur Sadovski
Maitsevad soojalt kõige paremini. Kogus 8 kuni 10 tükki.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2.5 dl Suvikõrvits (peenelt riivitud)
125 g Sulavõi
0.5 tl Sool
3.5 dl Nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
200 g Forte juust (jämedalt riivitud)
1 tl Cajun maitseainesegu
1 dl Hapukoor
3 tk Muna

Valmistamine

1. Kuumuta suvikõrvitsat 1 sl võiga mõni minut, maitsesta soolaga ja seejärel tõsta kaussi jahtuma.

2. Lisa munad, hapukoor ja sulavõi ning sega ühtlaseks.

3. Ühenda teises kausis jahu ja küpsetuspulber, sega hulka juust ja maitseainesegu. Ühenda nüüd mõlema kausi sisu ning sega ühtlaseks tainaks, tõsta vormidesse ja küpseta 190-kraadises ahjus 20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee