Kiudainerikkad toidud

Mozzarella-tomatisalat krõbedal saial 

Anni Arro, 2. september 2013 13:09
Mozzarella-tomatisalat krõbedal saialFoto: Sandra Urvak
Sügisene karge ja puhas maitse. Tomatitest eelistan "Härjasüda" või "Kuldkalakest".

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Tomat
50 g Kikerherned (konservist või keedetud)
0.5 tk Küüslauk
Basiilik
4 sl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Rukola
Põldkännak või lambasalat
2 viilu Lavašš, ciabatta või sepik
1 pall Pühvlipiima-mozzarella

Valmistamine

1. Tükelda tomatid sektoriteks ja aseta koos kikerherneste, hakitud küüslaugu ja puruks rebitud basiilikuga

kaussi. Lisa oliiviõli, sool ja pipar. Sega korralikult läbi ja jäta paariks minutiks tõmbama.

2. Lisa rukola ja põldkännak, sega kergelt läbi ja aseta kahele krõbedale röstitud saiaviilule. Kõige peale tõsta mozzarella.