Kiudainerikkad toidud

Röövlisalat 

Tiina Siimets, 29. juuli 2013 10:26
RöövlisalatFoto: Taivo Tenso
Kui soov on, vähenda tomatite kogust ja asenda need paprikaga. Kogus 1 liiter.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg Tomat
500 g Mugulsibul
Vesi
2 küünt Küüslauk
Õli
4 tl Suhkur
4 tl Sool
4 tk Nelk
4 tera Must pipar
0.25 tl Must pipar (jahvatatud)
1.5 sl Äädikas 30%
4 tl Jäme sool

Valmistamine

1. Haki tomat ja sibul tükkideks ning kuumuta vähese veega keemiseni.

2. Lisa kõik ülejäänud komponendid. Vähenda kuumust ja hauta 20 minutit.

3. Vala steriliseeritud purkidesse ja sule korralikult.