Kiudainerikkad toidud

Kapsa-porgandi-hernehautis värskete kartulitega 

Kaie Mei, 12. august 2013, 01:19
Kapsa-porgandi-hernehautis värskete kartulitegaFoto: Artur Sadovski
Igasuvine kohustuslik roog, mille retseptist on igas peres oma variatsioon.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Porgand
0.5 tk Värske kapsas
25 g Või
Sool
Must pipar
100 g Suhkruhernes
Aedtill
100 g Hapukoor

Valmistamine

Tükelda porgand ja kapsas ning kuumuta neid mõni minut võis. Seejärel lisa soola ja pipart, pisut vett ning hauta poolpehmeks. Lisa herned ja hauta kõik viljad soovitud pehmuseni. Viimasena lisa hakitud till ja nii palju hapukoort, et aedviljaleemest tekiks soovitud kogus kastet. Serveeri keedetud kartulitega, mida on segatud killukese või ja hakitud tilliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee