Kapsasupp kruupide ja peekoniga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
0.5 dl Odrakruubid
100 g Toorsuitsupeekon
0.5 tk Värske kapsas
Vesi või
1 kuni 1.5 l Aedviljapuljong
Sool
Must pipar
Loorber
SERVEERIMISEKS
Hapukoor
Aedtill
Valmistamine
Uhu kruubid üle külma veega ning jäta need vähemalt 1 tunniks seisma. Pruunista tükeldatud peekon ja tõsta kõrned ootele. Lisa tekkinud rasva sisse kapsaribad ning kuumuta segades, kuni need võtavad juurde õrna värvitooni. Seejärel vala hulka puljong või vesi, nõrutatud kruubid ning keeda, kuni toiduained on pehmed. Maitsesta soolaga ning serveeri lusikatäie hapukoore, värske hakitud aedtilli ning kõrnetega. Soovi korral täienda maitset musta pipraga.
Kommentaarid (0)