Vaatamata arvukatele headele omadustele õun ise kevadeni vastu ei pea. Kuna tegemist on hingava puuviljaga, mis imeb endasse hapnikku ning eritab süsihappegaasi ja vett, on soojas toas krimpsud-kortsud kiired tulema. Saabunud on õige aeg igas toidus korralik kogus õunu ära kasutada. See õnnestub hästi nii salatite ja pirukate, praadide ja magustoitude juures, kookidest rääkimata. EelroadÕuna-kitsejuustupirukadHeeringas wasabi ja seesamigaHõrk köögivilja-juustusalat Õuna-sellerisalat PraedSealiha õunakastmesKüpsetatud kanafilee glasuuritud ürdiõuntegaKanakarri kartuli ja riisigaSeafilee õuna-sinepikastmes KüpsetisedÕunakringelKookose-õunakookVanaema Vilma õunakookAmeerika õunapirukas juustugaPehme õunakookMagustoidudÕunasõrnikudFriteeritud õunad õlletainasÕunakissellÕunavaht küpsistega
Kommentaarid (0)