Pohlade ja jõhvikate metsa ilmudes kaldub mõte paratamatult lähenevale sügisele. Ei tahaks pessimistlik olla ja öelda, et kaugel need jõuludki on, aga kui aus olla, siis eks ta ole õige aeg verivorstidele mõeldes mõni keedis või salat kokku segada.
Neid kaht punast sügisekuulutajat võiks varuda kohe suuremates kogustes: valmistage hoidiseid ja külmutage, tehke sinepit ja tšatnit! Pohlade ja jõhvikate hapuka maitsega on rõõm kohtuda nii praetaldrikul kui magustoidukausis. Ja kui üldse ei viitsi vaaritada, segage lihtsalt jõhvikad meega ja pistke iga päev üks lusikatäis põske!
Hakkpihvid pohladega
Pohladega täidetud seafilee pohla-seenekastmes
Pohlasinep
Rukki-kakaorull pohladega
Pohlamuffinid
Šokolaadi-pohlakook
Pohla-õunamoos
Õuna-pohlakook
Kohupiimatort pohladega
Jõhvikad suhkrus
Jõhvika-juustukook
Jõhvika-
beseekook
Jõhvikad šokolaadivahuga
Pohla-kõrvitsakeedis
Kaunis pohlakeedis
Jõhvikatšatni
Kommentaarid (0)