Retseptid

Nigella ekspress: kiire, kiire, aeglane 

Toidutare, 19. aprill 2009, 21:00
Nigella Lawson: ekspressmeetodil süüa tehes mängib aeg tähtsat rolli – aga just toidu valmistamisele, mitte valmimisele kuluv aeg.

Nii sepitsebki Nigella ette valmis imelise õhtusöögi, mis koosneb Maroko lambalihahautisest oliivide ja karamellistatud sibulaga ja imelihtsast dekadentlikust jäätisekoogist, mille võib valmis teha mitu päeva varem, kui aega on rohkem, ja mida saab süüa siis, kui on kiire. Söömise päeval tuleb hautise kõrvale vaid veidi kuskussi valmistada ja koogile valamiseks imeline iirisekaste välja võluda.Lisaks pakub Nigella välja õhtusöögi, mis nõuab veidi hilisõhtust ettevalmistamist – vahtrasiirupised kanakintsud ja searibid, mis tuleb panna eelmisel õhtul marineerima ja samal päeval valmis küpsetada.Puuvilja-iirisefondüüJäätisekookMaroko lambalihahautis (tagine) oliivide ja karamellistatud sibulagaVahtrasiirupised kanakintsud ja searibidKüpsekartulid murulauguse hapukoorega

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee