Värske granaatõunasalat
Kiudainerikkad toidud
7. november 2016, 06:46

Värske granaatõunasalat

Salat on imemaitsev ahjukala ja -liha kõrvale! Siin on eriti hea kasutada hästi aromaatset oliiviõli, milles oleks tunda rohelust, kuid mis kraabiks kurku võimalikult vähe. Parim oleks korralik Tonda Iblea.

Koostisosad
200 g Lollo rosso salat
1 tk Granaatõun
1 tk Porgand
1 tk Õun
1 tk Varsseller
Sool
Extra virgin oliiviõli
Palsamiäädikas

Valmistamine

1. Riivi porgand. Lõika varsseller ja õun õhukesteks viiludeks.

2. Puista suurde kaussi ohtralt salatilehti ja lisa kõik ülejäänud koostisained. Maitsesta soolaga ning vala salatile ohtralt oliiviõli ja tilgake palsamiäädikat.