Kiudainerikkad toidud

Magushapu suitsulõhe-juurikasalat 

Marju Randmer, 21. november 2016, 06:45
Magushapu suitsulõhe-juurikasalat Marju Randmer
Varakevadisel ajal leiab sahvrist veel igasuguseid põnevaid juurikaid, mis koos tšilliga annavad mõnusa krõmpsuva ja särtsaka salati.

Kogus: kahele

Koostisosad
250 g Kuumsuitsulõhe
1 tk Väike porgand
1 tk Väike pastinaak
1 tk Valge redis (u 10 cm pikkune)
100 g Kaalikas
100 g Juurseller
KASTE
2 spl Oliiviõli
1 spl Mesi
3 spl Värskelt pressitud sidruni mahl
1 tk Väike punane tšilli
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Ribasta kõik köögiviljad õhukeselt ja pane kaussi.

2. Haki tšilli hästi peeneks ning sega ülejäänud kastmeainetega kokku. Kalla kaste salatile ja sega läbi.

3. Serveerimiseks tõsta mõlemasse kaussi salatit ja luudest puhastatud lõhetükid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee