Lambaliha retseptid

Tomatiuputuseaegne supp suitsusauna-lambalihaga 

Heli Hahndorf, 3. oktoober 2016, 03:22
Tomatiuputuseaegne supp suitsusauna-lambalihagaFoto: Meeli Küttim

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Kooritud ja tükeldatud tomatid
100 g Porru
300 g Lamba suitusribi
300 g Puljong, mis on eelnevalt veise- või lambakontidest valmis keedetud
Sool
Must pipar
Pruun suhkur
Värske basiilik või nõmme-liivatee

Valmistamine

Haki porrulaugu valge osa ja suitsulambaliha tükid peeneks. Prae porru pannil läbipaistvaks. Lisa ülejäänud ained, keeda veidi ja maitsesta. Supp on hea järgmisel päeval, kui maitsed on tõmmanud. Serveerides puista peale maitserohelist.