Linnuliha retseptid

Kanasalat viinamarjade ja kikerhernestega 

Andra Kalda, 3. märts 2018, 05:10
Kanasalat viinamarjade ja kikerhernestegaFoto: Andra Kalda
Lihtne ja kiire! Just üks selline salat, mida metsiku elutempoga SuSa-lastele söögiajaks ette lükata. Kanafilee küpsetamine ja köögiviljade riivimine-tükeldamine jäägu täiskasvanutele, salati kokkusegamine lastele. Pärast pikka koolipäeva vajab keha ju ikka natuke turgutust, enne kui minnakse Supilinna põnevaid saladusi lahendama.

Koostisosad
2 tk Kanafilee
1 karp Salatisegu koos rukola või spinatiga (100 g)
200 g Viinamarjad
150 g Kikerherned
1 tk Riivitud porgand
2 spl Maitsestamata jogurt
3 spl Röstitud seesamiseemned
Sool
Must pipar
2 sl Majonees

Valmistamine

1. Tükelda kanafilee, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta pannil kuldpruuniks.

2. Jäta jahtuma. Lisa salatisegule poolitatud viinamarjad, riivitud porgand, jahtunud kanatükid ja kikerherned ning sega majoneesi ja maitsestamata jogurtiga. Puista peale seesamiseemned.