Lambaliha retseptid

Sitsiilia lihapada 

Lia Virkus, 22. august 2016, 04:22
Sitsiilia lihapadaFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja maitsev roog õhtusöögiks, mis podiseb pikalt ahjus, kuid ettevalmistusteks palju aega ei kulu. Kõrvale sobivad hästi ahjukartulid.

Kogus: kuuele

Koostisosad
2 kg Lamba, kitse- või veiseliha
4 tk Tomat
2 tk Sibul
100 g Nisujahu
2 dl Valge vein
3 tk Loorberileht
5 spl Oliiviõli
Rosmariin
Salveilehed
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Tükelda liha suuremateks kuubikuteks, maitsesta need soola ja pipraga, veereta jahus. Pruunista pannil oliiviõlis, küpsemise ajal lisa ka valge vein.

2. Võta liha välja ja pane eraldi ahjuvormi või -potti. Lisa ka sektoriteks lõigatud sibul, tükeldatud tomat ja maitseained ning paar supilusikatäit oliiviõli.

3. Küpseta kõike ahjus 180 kraadi juures u 90 min. Serveeri koos ahjukartulitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee