Koostisosad
PÕHI
2 tk Müslibatoon (a 50 g)
40 g Või
TÄIDIS
400 g Maasikad (mustikad või vaarikad)
2 tk Suur banaan
8 tk Želatiinileht
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
200 ml Kookoskoor
1 dl Vahtrasiirup
KAUNISTUSEKS
Värsked marjad
Valmistamine
1. Purusta põhja tarvis müslibatoonid, sega sulatatud võiga. Vooderda lahtikäiv 20 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga ja suru müslisegu vormi põhjale. Tõsta täidise tegemise ajaks külma.
2. Kui kasutad suuremat vormi, tee täidist topeltkogus. Täidise valmistamiseks pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette. Pressi poolest sidrunist mahl välja.
3. Kuumuta mahl keemiseni. Tõsta tulelt ja sulata kuivemaks pigistatud želatiinilehed mahlas. Lase segul pisut jahtuda.
4. Purusta maasikad ja banaanid kannmikseris või köögikombainis. Lisa kookoskoor ja vahtrasiirup, sega läbi. Nirista hulka veidi jahtunud želatiinisegu, sega taas läbi. Kalla täidis vormi müslipõhjale.
5. Pane tort neljaks tunniks kuni üle öö külma. Kaunista vahetult enne serveerimist värskete marjadega.
Kommentaarid (0)