JalopenosuupistedFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
4. juuli 2016, 05:41

Jalopeno-suupisted

Parajalt tuline amps, kus täidiseks on pehme toorjuust ja maitsekas kõvajuust segatud maisiga. Suupisted saab kuni kuumutusetapini varem valmis teha ja ootele jätta.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
120 g Maitsestamata toorjuust
120 g Riivitud kõvem juust (nt Cheddar)
180 g Konservamais
Sool
Must pipar
8 tk Jalopeno
8 tk Peekoniviil
Kinnitamiseks hambatikud

Valmistamine

1. Sega toorjuust, riivjuust ja mais, maitsesta soola ja pipraga.

2. Lõika jalopenod pikuti pooleks, eemalda seemned ja täida juustuseguga. Lõika peekoniviilud pikuti pooleks. Mässi täidetud jalopenod peekonisse ja kinnita hambatikuga. Pane jalopenod, täidisepool all, grillile ja grilli 5 minutit, kuni peekon on krõbe. Keera siis teistpidi ja grilli veel 5 minutit.