Kiudainerikkad toidud

Soe salat baklažaani, paprika ja halloumiga 

Britt Paju, 13. juuni 2016, 04:42
Soe salat baklažaani, paprika ja halloumiga Britt Paju

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Baklažaan
4 tk Punane paprika
200 g Halloumi juust
1 tk Granaatõun
3 tk Rohelise sibula vars
1 peotäis Hakitud petersell
Sool
Must pipar
KASTE
2 spl Punanae veiniäädikas
10 spl Oliiviõli
1 tl Mesi
0.5 tl Kuivatatud pune

Valmistamine

1. Viiluta baklažaan 1 cm paksuselt ja puista viilude mõlemale poolele soola. Jäta 15 minutiks seisma, et liigne vedelik välja nõrguks ja baklažaan pisut pehmeneks. Lõika paprika sektoriteks ja viiluta juust.

2. Pintselda baklažaan, paprika ja juust kergelt õliga ning grilli keskmisel kuumusel juustu paar minutit kummaltki poolt, baklažaani-paprikat paar minutit kauem, kuni need on pehmed ja kena grillimustriga.

3. Sega kastmeks kokku oliiviõli, äädikas, pune, mesi ja pane maitse järgi soola-pipart.

4. Lao grillitud köögiviljad ja juust vaagnale ning vala peale kaste. Puista salatile granaatõunaseemned ja hakitud maitseroheline.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee