Kiudainerikkad toidud

Vinegretiga kitsejuustu-peedisalat 

Angeelika Kang, 6. juuni 2016, 02:52
Vinegretiga kitsejuustu-peedisalat Jaan Heinmaa

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
KASTE
0.5 dl Palsamiäädikas
1 tk Šalottsibul
1 spl Vedel mesi
1 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
SALAT
4 tk Keskmine keedetud peet
1 pott Rukola
100 g Röstitud Kreeka pähklid
150 g Kitsejuust

Valmistamine

1. Kastme valmistamiseks sega omavahel palsamiäädikas, peeneks hakitud šalottsibul, mesi ja oliiviõli. Maitsesta soola-pipraga.

2. Koori peedid ning lõika sektoriteks. Aseta rukola ja peedisektorid taldrikule. Murenda Kreeka pähklid ja kitsejuust salatile.

3. Nirista peale salatikaste ning serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee