Hiina köök

Ingveri-kalakastmega nuudlisalat 

Angeelika Kang, 6. juuni 2016, 04:42
Ingveri-kalakastmega nuudlisalatFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
KASTE
1 spl Mirin
1 spl Kalakaste
2 cm Ingveri tükk
1 spl Vedel mesi
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
SALAT
100 g Nuudlid (nt soba-nuudlid)
0.5 tk Pikk kurk
6 tk Redis
100 g Spargel
Lehtpetersell

Valmistamine

1. Kastme valmistamiseks haki ingver peeneks, lisa mirin, kalakaste, mesi ja laimimahl. Sega ühtlaseks.

2. Keeda nuudleid soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Kurna.

3. Lõika kurk pikisuunas pooleks ja viiluta. Viiluta ka redised ning lõika sparglivarred juppideks. Haki petersell. Sega kõik salatiained omavahel ja vala peale kaste.

4. Sega läbi ning serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee