Küpsetised

Nõgeserullid 

Anni Arro, 20. juuni 2016, 03:51
Nõgeserullid Sandra Urvak

Koostisosad
500 g Lehttainas
100 g Noored nõgesepealsed
100 g Riivitud juust
1 tk Muna pintseldamiseks

Valmistamine

1. Aseta nõgesepealsed kaussi, kalla üle keeva veega, nõruta täielikult ja haki.

2. Laota tainas lauale lahti ja aseta sellele hakitud nõgesed koos riivitud juustuga. Keera tainas rulli ja lõika umbes 2 cmrullid.

3. Aseta küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile ja jäta 10 minutiks sooja kohta kerkima. Siis pintselda rullid munaga ja küpseta neid 190-kraadises ahjus umbes 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee