Kiudainerikkad toidud

Baklažaani-sulugunirullid 

Anni Arro, 20. juuni 2016, 04:32
Baklažaani-sulugunirullidFoto: Sandra Urvak

Koostisosad
1 tk Keskmine baklažaan
Õli praadimiskes
Sool
Must pipar
Palsamiäädikas
1 tk Küüslauguküüs
150 g Sulguni juust
10 tk Basiilikulehed

Valmistamine

1. Lõika baklažaan pikkupidi õhukesteks viiludeks ja prae pannil oliiviõlis mõlemalt poolt pruuniks. Aseta viilud paariks minutiks majapidamispaberile, et liigne õli eemalduks.

2. Tõsta baklažaan taldrikule, maitsesta soola, pipra, õhukeseks viilutatud küüslaugu ja vähese palsamiäädikaga.

3. Lõika juust kangideks ja aseta koos basiilikulehega baklažaaniviilu jämedamasse otsa. Keera rulli.

4. Nende rullide maitse on väga suvine ja puhas. Mulle meenuvad kohe mõnusad kerged lõunad väikese valge veini ja lõõmava päikesega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee