Kiudainerikkad toidud

Grillitud köögiviljad feta-tšillikastmega 

Lia Virkus, 13. juuni 2016, 04:53
Grillitud köögiviljad feta-tšillikastmega Jaan Heinmaa
Ka köögiviljad saavad grillituna imehea maitse ja on sobiv lisand lihale-kalale. Fetakastmega koos lausa maitseelamus. Köögivilju vali oma maitse järgi, samuti koguseid. Kui grillitud köögivilju ja liha järele jääb, saab nendest järgmisel päeval näiteks imehea pastaroa.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
FETA-TŠILLIKASTE
150 g Fetajuust
4 spl Oliiviõli
2 tk Hakitud küüslauguküüs
0.5 tk Hakitud punane tšilli
2 spl Hakitud lehtpetersell
GRILLITUD KÖÖGIVILJAD
1 tk Viilutatud suvikõrvits
1 tk Viilutatud baklažaan
2 tk Viilutatud fenkol
2 tk Poolitatud punane sibul
4 tk Terve küüslauk, kaas pealt maha lõigatud
Kirsstomatid
Oliiviõli
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Sega fetakastme ained minilõikuris ühtlaseks püreeks.

2. Laota viilutatud köögiviljad kuumale grillile.

3. Määri oliiviõliga ja maitsesta soola-pipraga.

4. Grilli küpseks ja serveeri feta-tšillikastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee