Peedivinegrett juustuga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Keedetud peet
200 g Salatijuust (näiteks Esko talu)
KASTE
0.25 dl Külmpressitud oliiviõli
0.25 dl Palsamiäädikas
2 tl Suhkur
Sool
Must pipar
Värske tüümian
Valmistamine
1. Lõika peedid kangideks või kuubikuteks.
2. Valmista vinegrettkaste, segades kõik kastme ained omavahel hoolikalt läbi. Vala kaste peedile, sega ning lase veidi seista ja maitsestuda.
3. Murenda juust paraja suurusega tükkideks ja sega veerand sellest peedi hulka. Tõsta salat serveerimiskaussi
ning puista üle juustutükkide ja hakitud tüümianiga.
4. Serveeri eraldi roana või grillitud liha võikala lisandiks.
Kommentaarid (0)