Mehhiko köök

Tex-mex-kanatiivad 

Angelica Udeküll, 6. juuni 2016, 03:41
Tex-mex-kanatiivadFoto: Daisy Lappard

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
6 tk Kanatiib
0.5 pk Fajita-maitseainesegu
2 spl Õli
LISAND
1 pk Natšod
150 g Hapukoor
150 g Guacamole

Valmistamine

1. Sega omavahel õli ja maitseainesegu.

2. Määri kanatiivad maitseaineseguga korralikult kokku ja jäta vahemalt paariks tunniks maitsestuma.

3. Grilli kanatiivad, kuni liha on küps ja tuleb kondi küljest lahti.

4. Serveeri kanatiibu koos hapukoore, guacamole ja natšodega.

HEA TEADA!

Fajita-maitseainesegu saad valmiskujul osta poest, kuid võid selle ka ise kokku segada. Traditsiooniliselt kuuluvad segu hulka sibul, paprika, küüslauk, pipar, koriander, kurkum, Cayenne’i pipar. Ka guacamole saad osta valmiskujul poest või selle ise valmistada, püreestades avokaado ja maitsestades seda sibula ja meelepäraste maitseainetega.