Mehhiko salat ubade, avokaado ja maisiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
400 g Kurnatud mustad oad (1 purk)
300 g Kurnatud, konserveeritud mais
150 g Kurnatud, konserveeritud herned
1 tk Tükeldatud suurem paprika
2 tk Kooritud ja tükeldatud avokaado
1 tk Hakitud punane sibul
2 tk Peenestatud küüslauguküüs
Sool
Must pipar
Suhkur või mesi
Cayenne'i pipar
Värskelt pressitud laimi mahl ja riivitud koor
0.5 dl Oliiviõli
Värskelt hakitud koriander
Valmistamine
1. Sega kõik salati koostisained, välja arvatud avokaadod. Hoia paar tundi jahedas, et maitsed seguneksid.
2. Vahetult enne serveerimist lisa avokaado ja sega ettevaatlikult läbi, et avokaado ei muutuks pudruks. Serveeri kohe.
Kommentaarid (0)