KuusevõrsetrühvlidFoto: Jaan Heinmaa
Nädala kook
9. mai 2016, 05:04

Kuusevõrsetrühvlid

Vahvad kevadise aja magusaampsud, mida on imelihtne valmistada. Hapu noor kuusevõrse ja magus šokolaad sobivad imeliselt kokku.

Koostisosad
1 suur peotäis Kuusevõrsed
50 g Tume mõrušokolaad (70%)
50 g Valge šokolaad

Valmistamine

15-20tk

1. Sulata veevannis tume šokolaad, kasta pooled kuusevõrseotsad šokolaadi sisse ja tõsta küpsetuspaberile pooleks tunniks tahkuma.

2. Sulata teises potis valge šokolaad, lase hetke seista ja kasta ülejäänud kuusevõrsed otsapidi valgesse šokolaadi.

3. Tõsta taas küpsetuspaberile pooleks tunniks tahkuma. Hoia serveerimiseni külmas.