Guacamole pärineb kuumast Mehhiko köögist. Klassikaline guacamole sobib hästi maisitšipside või ka näkileibadega suupistelauale, miks mitte ka mustale leivale.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Punane sibul
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
2 tk Küps avokaado
2 spl Hakitud tšilli
3 spl Hakitud petersellilehed
1 tl Sool
1 tk Küüslauguküüs
Valmistamine
1. Haki sibul ja nirista peale laimimahl. Lase tõmmata, kuni muude asjadega toimetad.
2. Puhasta avokaadod ja peenesta kahvliga ühtlaseks massiks. Sega sibula-laimiseguga.
3. Lisa kõik ülejäänud ained, sega läbi, maitsesta soola ja vajadusel veel laimimahlaga ning serveeri kohe. Võid kõik koostisosad ka purustada köögikombainis või minilõikuris.
Kommentaarid (0)