Mehhiko köök

Guacamole 

Lia Virkus, 11. aprill 2016, 05:38
Guacamole Jaan Heinmaa
Guacamole pärineb kuumast Mehhiko köögist. Klassikaline guacamole sobib hästi maisitšipside või ka näkileibadega suupistelauale, miks mitte ka mustale leivale.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Punane sibul
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
2 tk Küps avokaado
2 spl Hakitud tšilli
3 spl Hakitud petersellilehed
1 tl Sool
1 tk Küüslauguküüs

Valmistamine

1. Haki sibul ja nirista peale laimimahl. Lase tõmmata, kuni muude asjadega toimetad.

2. Puhasta avokaadod ja peenesta kahvliga ühtlaseks massiks. Sega sibula-laimiseguga.

3. Lisa kõik ülejäänud ained, sega läbi, maitsesta soola ja vajadusel veel laimimahlaga ning serveeri kohe. Võid kõik koostisosad ka purustada köögikombainis või minilõikuris.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee