Krõbe sai seeneraguu ja siiamarjaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
200 g Värsked seened (nt šampinjonid või kukeseened)
2 spl Peeneks hakitud šalottsibulad
1 dl Rõõsk koor 35%
2 tilka Tabasco kaste
3 tilka Valge veini äädikas
1 spl Peeneks hakitud murulauk
100 g Siiamari
4 tk Röstasia viil
Praadimiseks õli
Sool
Valge pipar
Valmistamine
1. Prae sibul ja seened võis. Vala juurde koor ning lase mõni minut madalal kuumusel keeda. Siis lisa murulauk ning maitsesta Tabasco, veiniäädika ning soola ja valge pipraga.
2. Prae saiad võis krõbedaks ning tõsta neile peale seenesegu ja lusikatäis siiamarja.
Kommentaarid (0)