Hommikusöögi retseptid

Rostbiifivõileib 

Erki Siplane, 18. aprill 2016, 04:57
RostbiifivõileibFoto: Erki Siplane

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Saiaviil
100 g Majonees
100 g Rooma salat
0.5 tk Punane sibul
1 tk Tomat
0.5 tk Kurk
50 g Blanšeeritud rohelised aedoad
1 tk Avokaado
2 tk Keedetud muna
200 g Rostbiif
20 g Vesikress
Sool
Must pipar
FRITITUD SIBULARÕNGAD
10 tk Sibularõngas
Muna
Riivsai
Nisujahu

Valmistamine

1. Lõika sibulast ilusad rattad ning seejärel eemalda vahekile.

2. Aseta ühele taldrikule jahu, teisele riivsai ning kolmandale lahtiklopitud muna. Kasta sibul jahusse, munasse ja siis riivsaia. Friti 180-kraadises õlis.

3. Määri majonees saiaviiludele ning tõsta peale salat, parajaks tükiks lõigatud rostbiif, punane sibul, tomat, kurk, oakaunad, avokaado, keedetud muna ja sibularõngad.

4. Lisa veskist soola ja pipart ning aseta peale vesikress.