Virsiku-jogurtipirukas kaerapõhjal
Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 40-60 min
20 minutit + 25–30 minutit ahjus
Koostisosad
PÕHI
225 g Toorjuust
1 dl Suhkur
5 dl Kaerajahu
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Vanillsuhkur
2 dl Kookoshelbed
TÄIDIS
3 dl Türgi vm paks jogurt
1 tk Muna
1 tl Vanillsuhkur
100 g Hakitud valge šokolaad
960 g Mango- või virsikukonserv
0.75 dl Mandlilaastud
Valmistamine
1. Hõõru toorjuust ja suhkur kreemjaks. Sega kuivained algul omavahel ja siis toorjuustuga. Tõsta tainas 24 cm pirukavormi põhja ja äärtele.
2. Sega jogurt, muna, riivitud või hakitud valge šokolaad. Tõsta põhjale, lõika mango või virsik viiludeks. Aseta kaunilt põhjale. Küpseta 200-kraadises ahjus 25–30 minutit. Kaunista mandlilaastudega.
Kommentaarid (0)