Kiudainerikkad toidud

Spargli, mascarpone ja salsa verdega suupistesaiad 

Britt Paju, 8. veebruar 2016, 05:38
suupistesaiad Britt Paju

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
SALSA VERDE
1 peotäis Petersell
1 peotäis Basiilik
1 spl Kapparid
2 tk Anšoovisefilee
2 tk Küüslauguküüs
1 sorts Sidrunimahl
6 spl Oliiviõli
4 spl Toasoe mascarpone
4 tk Suur spargel (või 8 väikest)
Roseepipar
4 tk Ciabattaviil

Valmistamine

1. Salsa verde valmistamiseks haki tahked koostisained ning püreesta saumikseriga, lisades järk-järgult oliiviõli. Maitsesta sidrunimahlaga.

2. Rösti ciabattaviilud. Sega supilusikatäis salsa verdet kergelt mascarponega ja määri saiaviiludele. Tõmba köögiviljakoorijaga värskest sparglist õhukesed ribad ja tõsta ciabattale. Tripsuta peale veel natuke kastet ning maitsesta roseepipraga.

HEA TEADA!

Järelejäänud kaste säilib külmikus paar päeva. See sobib hästi nii liha-, kala- kui ka köögiviljatoitude juurde. Kui anšoovist pole käepärast, võid lisada hoopis pisut Dijoni sinepit. Maitsesta kastet sel juhul ka soolaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee