Beebispinat marineeritud porgandilintidega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
4 tk Pikk ühtlaselt peenike porgand
150 g Feta
3 peotäit Kõrvitsaseemned
100 g Beebispinat
MARINAAD
2 spl Oliiviõli
1 tl Seesamiõli
5 g Riivitud ingver
1 tk Värskelt riivitud laimi koor
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
2 tl Mesi
1 tk Purustatud küüslauguküüs
1 tl Sojakaste, vajadusel gluteenivaba
Valmistamine
1. Koori porgandid ja tõmba kartulikoorimis- või juustunoa abil pikad õhukesed lindid.
2. Sega kausis kokku kõik marinaadiained. Pane juurde porgandilindid, sega hoolikalt läbi, kata kauss toidukilega ja jäta pooleks tunniks toatemperatuurile maitsestuma.
3. Samal ajal rösti kuival kuumal pannil kõrvitsaseemned ja aseta vaagnale beebispinat.
4. Poole tunni pärast nõruta porgandid marinaadist, kurna marinaad läbi sõela ja nirista spinatilehtedele. Kata porgandilintidega, murenda peale fetat ja puista üle kõrvitsaseemnetega.
Kommentaarid (0)