Kanasalat mandariinide ja jõhvikatega
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
15 minutit + 2 tundi külmkapis
Koostisosad
2 tk Sellerivars
500 g Kanaliha (keedetud, grillitud või praetud)
1 dl Kuivatatud jõhvikad
1 dl Röstitud india pähklid
3 tk Mandariin
KASTE
1 dl Majonees
1 spl Õunakaste (Salvest)
0.5 tk Värskelt riivitud apelsini koor ja pressitud mahl
0.25 tl Kuivatatud tüümian
Sool
Must pipar
Kaunistuseks tüümianilehed, jõhvikad
Valmistamine
1. Lõika sellerivars viltu hästi õhukesteks viiludeks. Tükelda kanaliha, sega selleri ja jõhvikatega. Kastmeks sega majonees, õunakaste, apelsinimahl ja -koor ning tüümian, maitsesta soola-pipraga.
2. Lase salatil 2 tundi külmkapis maitsestuda. Puista peale pähklid, mandariinisektorid, kaunista tüümianilehtede ja jõhvikatega.
Kommentaarid (0)