Glögi kõrvaleFoto: Jaan Heinmaa
Toidukordade retseptid
14. detsember 2015, 03:59

Datlid glögi kõrvale

Glögi, datlid, peekon ja sinihallitusjuust maitsevad koos võrratult.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
SINIHALLITUSJUUSTUGA TÄIDETUD DATLID
12 tk Dattel
50 g Sinihallitusjuust
PEEKONIS DATLID MANDLIGA
12 tk Dattel
12 tk Röstitud mandlid
3 tk Ameerika peekoni viil

Valmistamine

SINIHALLITUSJUUSTUGA TÄIDETUD DATLID

1. Tõsta tükike juustu igasse datlisse, küpseta ahjus 225 kraadi juures u 5 minutit.

PEEKONIS DATLID MANDLIGA

1. Kividega datlitel võta kivi välja ja torka asemele kooritud röstitud mandel.

2. Keera peekonisse ja küpseta ahjus 225 kraadi juures 5–6 minutit.

3. Suupisted on valmis, kui peekon on mõnusalt krõbe. Peekoniviilud peaks kindlasti pikuti poolitama, ühest viilust jagub vähemalt 4 datlile.