Toidukordade retseptid

Datlid glögi kõrvale 

Lia Virkus, 14. detsember 2015, 03:59
Glögi kõrvale Jaan Heinmaa
Glögi, datlid, peekon ja sinihallitusjuust maitsevad koos võrratult.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
SINIHALLITUSJUUSTUGA TÄIDETUD DATLID
12 tk Dattel
50 g Sinihallitusjuust
PEEKONIS DATLID MANDLIGA
12 tk Dattel
12 tk Röstitud mandlid
3 tk Ameerika peekoni viil

Valmistamine

SINIHALLITUSJUUSTUGA TÄIDETUD DATLID

1. Tõsta tükike juustu igasse datlisse, küpseta ahjus 225 kraadi juures u 5 minutit.

PEEKONIS DATLID MANDLIGA

1. Kividega datlitel võta kivi välja ja torka asemele kooritud röstitud mandel.

2. Keera peekonisse ja küpseta ahjus 225 kraadi juures 5–6 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee