Võileivade retseptid

Bruschetta’d seente ja juustuga 

Kristian Neemela, 4. jaanuar 2016, 03:59
Bruschetta’d Krööt Tarkmeel

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Suur ciabatta
1 tk Küüslauguküüs
500 g Seened, nt šampinjonid
50 g Parmesan
Sool
Must pipar
Oliiviõli ja või praadimiseks
Tüümian kaunistamiseks

Valmistamine

1. Lõika suur ciabatta pikuti pooleks ja rösti 200-kraadises ahjus kuldseks.

2. Samal ajal prae viilutatud seened pannil õli-võisegus. Lisa riivitud parmesan, sega läbi ning maitsesta soola pipraga.

3. Hõõru röstitud saiad küüslauguga. Aseta seened saiale. Nirista üle oliiviõliga ja kaunista värskete tüümianivartega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee