Marineeritud angersäga röstitud musta leiva ja praetud sibulagaFoto: Seljamaa Fotostuudio
7. detsember 2015, 05:35
Marineeritud angersäga röstitud musta leiva ja praetud sibulaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 purk Angersägakonserv
4 tk Musta leiva viil
30 g Taluvõi
3 tk Suur sibul
Valmistamine
1. Lõika leivaviilud pooleks, sulata pannil või. Prae leivad mõlemalt poolt pruuniks.
2. Viiluta sibul väga õhukesteks ratasteks. Kuumuta pann ilma rasvaineteta. Kõrveta sibulad mõlemalt poolt kuldpruuniks – ideaalne oleks seda teha kuumal pliidiraual.
3. Lisa jahtunud leivale parajateks tükkideks lõigatud marineeritud angersäga ja kaunista sibulaga.
Kommentaarid (0)