Kalatoitude retseptid

Marineeritud angersäga röstitud musta leiva ja praetud sibulaga 

Inga Paenurm, 7. detsember 2015, 05:35
Marineeritud angersäga röstitud musta leiva ja praetud sibulagaFoto: Seljamaa Fotostuudio

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 purk Angersägakonserv
4 tk Musta leiva viil
30 g Taluvõi
3 tk Suur sibul

Valmistamine

1. Lõika leivaviilud pooleks, sulata pannil või. Prae leivad mõlemalt poolt pruuniks.

2. Viiluta sibul väga õhukesteks ratasteks. Kuumuta pann ilma rasvaineteta. Kõrveta sibulad mõlemalt poolt kuldpruuniks – ideaalne oleks seda teha kuumal pliidiraual.

3. Lisa jahtunud leivale parajateks tükkideks lõigatud marineeritud angersäga ja kaunista sibulaga.