Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
100 g Peekoniribad
1 spl Rapsiõli
6 tk Kana kintsufilee
Santa Maria Skandinaavia maitseainesegu
Sool
0.33 l Linnaseline õlu
100 g Väikesed sibulad
200 g Kartulid
2 spl Inglise sinep
2.5 dl Vesi
Hakitud tüümian ja petersell
5 sl Nisujahu
Valmistamine
1. Pruunista peekon potipõhjas õlis ja tõsta kõrvale.
2. Maitsesta kana maitseainetega, rulli kergelt jahus ning pruunista poti põhjas mõlemalt poolt kuldpruuniks.
3. Lisa õlu, sibulad, kartulid ja sinep ning vesi. Hauta kaane all, kuni kana ja kartulid on pehmed, selleks kulub umbes 30 minutit.
4. Lisa praetud peekon ning serveeri koos peterselli ja tüümianiga.
Kommentaarid (0)