Kalatoitude retseptid

Peedi-anšoovise salat 

Pille Enden, 21. september 2015, 03:30
Peedi-anšoovise salat Jaan Heinmaa
Pehme mozzarella ja soolane anšoovis on peedile igati sobivad kaaslased.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Keedetu, aurutatud või ahjus küpsetatud peet
2 tk Tüümianioks
250 g Mozzarella juust
8 tk Anšoovisefilee
100 g Vesikress vm salat
1 tk Küüslauguküüs
KASTE
3 spl Oliiviõli
4 tl Vahtrasiirup
2 tl Veiniäädikas
2 spl Greibimahl
Riivitud ingver

Valmistamine

1. Lõika peedid viiludeks ja rebi mozzarella tükkides.

2. Pane salatilehed taldrikule, peale aseta peediviilud ja mozzarellatükid ning anšoovise leed.

3. Sega kastme ained ja nirista salatile.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee