Peedi-anšoovise salatFoto: Jaan Heinmaa
21. september 2015, 03:30
Peedi-anšoovise salat
Pehme mozzarella ja soolane anšoovis on peedile igati sobivad kaaslased.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
4 tk Keedetu, aurutatud või ahjus küpsetatud peet
2 tk Tüümianioks
250 g Mozzarella juust
8 tk Anšoovisefilee
100 g Vesikress vm salat
1 tk Küüslauguküüs
KASTE
3 spl Oliiviõli
4 tl Vahtrasiirup
2 tl Veiniäädikas
2 spl Greibimahl
Riivitud ingver
Valmistamine
1. Lõika peedid viiludeks ja rebi mozzarella tükkides.
2. Pane salatilehed taldrikule, peale aseta peediviilud ja mozzarellatükid ning anšoovise leed.
3. Sega kastme ained ja nirista salatile.
Kommentaarid (0)